Schilder Apeldoorn

Voor een schilder die naast het schilderwerk in Apeldoorn ook de volledige wandafwerking kan verzorgen hoeft u niet verder te zoeken. Bij Eekhuis hebben wij alle expertise in huis om allerlei soorten klussen aan uw woning uit te voeren. Iedere schilder van ons bedrijf is op de hoogte van de verschillende schilderstechnieken en materialen. Daarmee is iedere schildersklus bij ons in goede handen en voldoet deze aan een ideale prijs- kwaliteitsverhouding.

Brede klantenkring

Naast regulier onderhoudsschilderwerk kunt u de schilder bij u in Apeldoorn laten komen voor verschillende renovatie, restauratie en nieuwbouw werkzaamheden. Zelfs voor het herstellen van houtrot en het kleine timmerwerk is onze schilder uw ideale man. Wij zijn al vele jaren actief in Gelderland en Overijssel en hebben in de loop der tijd een brede klantenkring opgebouwd.

Voordelig belastingtarief

Voor diverse woningen kunt u nu profiteren van de 6% regeling met betrekking tot het btw-tarief. Dat betekent dat u minder belasting hoeft te betalen en dus een stuk voordeliger uit bent. Benieuwd wat onze schilder voor u kan betekenen? Laat ons dan uw pand bekijken en adviseren over de werkzaamheden die onze schilder in Apeldoorn kan uitvoeren.


Over Ons

Eekhuis schilder – glas en wandafwerking is een AF-erkende schilder. Het AF-keurmerk is een officieel kwaliteitskeurmerk voor bedrijven in de schilders-, onderhouds-, metaal-, conserverings-, en glasbranche. Van ons personeel mag u dus kwaliteit verwachten. Ook zijn we VCA-gecertificeerd. Het VCA-keurmerk is een veiligheidskeurmerk. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milleu.

Eekhuis is ook een erkend leerbedrijf en lid van SPOS (Stichting Praktijk Opleiding Schilders)

Onze Klanten

Wij werken voor zowel bedrijven als particulieren, maar ook voor aannemers, stichtingen, verenigingen van eigenaren, gemeenten, defensie, diverse scholen, verschillende woningbouw verenigingen, enkele vastgoedeigenaren en architecten, maar ook voor de Universiteit in Wageningen, voor monumenten zorg en diverse zorginstellingen.

Wilt u meer informatie ontvangen? Neem gerust contact op of vul het offerte formulier in op onze website.

Onze Diensten

Eekhuis schilder - glas en wandafwerking is een professioneel schildersbedrijf met jarenlange ervaring en staat van dienst. Onze schilders zijn vakbekwaam en werken alleen met de beste producten en gereedschappen.

Maar we doen meer dan alleen schilderwerken, ook kunt u bij ons terecht voor glas, behang, spuitwerk en houtrotherstel. Voor meer informatie kunt u verder kijken op de website of contact met ons opnemen!