Glaszetter Apeldoorn

De werkzaamheden van onze glaszetter in Apeldoorn lopen enorm uiteen. De glaszetter van Eekhuis komt graag bij u op locatie om de situatie te bekijken. Vooral als u zelf nog niet precies weet wat u precies wilt, kunnen wij u optimaal van dienst zijn. De glaszetter kan met zijn ervaring en vakkundigheid snel en duidelijk een advies geven over de meest ideale beglazing. Afgaande op uw persoonlijke wensen kunnen wij vrijwel ieder soort glas realiseren.

Glas voor allerlei objecten en elementen

Of u nu gaat om het plaatsen van glas-in-lood, spiegels, tussenwanden, of andere elementen of objecten, wij hebben voor u een passende oplossing in huis. De glaszetter weet precies welke materialen voor welke toepassing geschikt is en kan dit compleet afstemmen op de omgeving.

Wij staan voor u klaar

Naast het plaatsen van nieuwe beglazing bij u in Apeldoorn, kunt u onze glaszetter ook inschakelen voor het vervangen van glas. Zodra vakmanschap en professionaliteit vereist is, hebben wij spoedig een vakkundige glaszetter in Apeldoorn beschikbaar om u zo snel mogelijk van dienst te zijn. Bel direct naar ons telefoonnummer voor het maken van een afspraak of neem contact op per e-mail. Wij staan graag direct voor u klaar, wanneer u ons nodig heeft.


Over Ons

Eekhuis schilder – glas en wandafwerking is een AF-erkende schilder. Het AF-keurmerk is een officieel kwaliteitskeurmerk voor bedrijven in de schilders-, onderhouds-, metaal-, conserverings-, en glasbranche. Van ons personeel mag u dus kwaliteit verwachten. Ook zijn we VCA-gecertificeerd. Het VCA-keurmerk is een veiligheidskeurmerk. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milleu.

Eekhuis is ook een erkend leerbedrijf en lid van SPOS (Stichting Praktijk Opleiding Schilders)

Onze Klanten

Wij werken voor zowel bedrijven als particulieren, maar ook voor aannemers, stichtingen, verenigingen van eigenaren, gemeenten, defensie, diverse scholen, verschillende woningbouw verenigingen, enkele vastgoedeigenaren en architecten, maar ook voor de Universiteit in Wageningen, voor monumenten zorg en diverse zorginstellingen.

Wilt u meer informatie ontvangen? Neem gerust contact op of vul het offerte formulier in op onze website.

Onze Diensten

Eekhuis schilder - glas en wandafwerking is een professioneel schildersbedrijf met jarenlange ervaring en staat van dienst. Onze schilders zijn vakbekwaam en werken alleen met de beste producten en gereedschappen.

Maar we doen meer dan alleen schilderwerken, ook kunt u bij ons terecht voor glas, behang, spuitwerk en houtrotherstel. Voor meer informatie kunt u verder kijken op de website of contact met ons opnemen!