Schilderwerk

over ons

  • Onderhoudsschilderwerk
  • Nieuwbouw
  • Ultiliteitsbouw
  • Monumenten
  • Restauratiewerk
  • Renovatie
  • Houtrot herstel en klein timmerwerk meer informatie
  • Vloercoating meer informatie

 

Subsidie voor restauratiewerk
Subsidie voor restauratie kunt u (als eigenaar) aanvragen bij de afdeling Bouwen en Wonen van het stadsdeel waar het monument staat.

B.t.w woningen 2 jaar en ouder geld de 6 % regeling
Het 6% tarief geldt zowel voor binnen- als buitenschilderwerk. Ook bij stucwerk wordt geen onderscheid gemaakt tussen binnen- en buitenwerk. Behalve arbeidsloon vallen ook de voorbereidingswerkzaamheden en de kosten van het materiaal onder het 6%-tarief. Het tarief geldt overigens alleen voor werk aan een permanent bewoonde particuliere woning. Bedrijfsgebouwen en vakantiehuizen zijn dus van de regeling uitgesloten.

over ons

Onze verfproducten
Sikkens
Sigma
Herfst en helder

Bij ons kunt u terecht voor het Schilders Garant plan voor meerjarig onderhoud. Meer informatie hierover kunt u vinden op de website van Fosag.


Over Ons

Eekhuis schilder – glas en wandafwerking is een AF-erkende schilder. Het AF-keurmerk is een officieel kwaliteitskeurmerk voor bedrijven in de schilders-, onderhouds-, metaal-, conserverings-, en glasbranche. Van ons personeel mag u dus kwaliteit verwachten. Ook zijn we VCA-gecertificeerd. Het VCA-keurmerk is een veiligheidskeurmerk. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milleu.

Eekhuis is ook een erkend leerbedrijf en lid van SPOS (Stichting Praktijk Opleiding Schilders)

Onze Klanten

Wij werken voor zowel bedrijven als particulieren, maar ook voor aannemers, stichtingen, verenigingen van eigenaren, gemeenten, defensie, diverse scholen, verschillende woningbouw verenigingen, enkele vastgoedeigenaren en architecten, maar ook voor de Universiteit in Wageningen, voor monumenten zorg en diverse zorginstellingen.

Wilt u meer informatie ontvangen? Neem gerust contact op of vul het offerte formulier in op onze website.

Onze Diensten

Eekhuis schilder - glas en wandafwerking is een professioneel schildersbedrijf met jarenlange ervaring en staat van dienst. Onze schilders zijn vakbekwaam en werken alleen met de beste producten en gereedschappen.

Maar we doen meer dan alleen schilderwerken, ook kunt u bij ons terecht voor glas, behang, spuitwerk en houtrotherstel. Voor meer informatie kunt u verder kijken op de website of contact met ons opnemen!