Glaszetter Deventer

Voor het leveren, plaatsen en monteren van al uw glaswerken kunt u terecht bij een lokale glaszetter in Deventer. De werkzaamheden van onze glaszetter reikt zo ver dat wij zelfs in staat zijn de meest ingewikkelde werkzaamheden voor u uit te voeren. Of het nu gaat om glazen douchedeuren, veiligheidsglas of glas in lood, wij hebben altijd een gepaste oplossing.

Advies voor een het beste resultaat

Naast het compleet afmonteren van de verschillende glassoorten, is het mogelijk om bij ons een passend advies op maat aan te vragen. Een professionele glaszetter komt bij u in Deventer op locatie om de situatie te bekijken. In overleg met u zal deze uw wensen in kaart brengen en toespitsen op een advies voor het zetten van de beglazing. Hierin zorgen wij voor een ideale prijs-kwaliteitverhouding, zodat u gegarandeerd het resultaat ontvangt dat u wilt.

Wacht niet langer

Wacht niet langer en schakel vandaag nog een betrouwbare glaszetter in Deventer in om uw beglazing te verzorgen. Eventueel in combinatie met wandafwerking en schilderwerk kan Eekhuis u optimaal van dienst zijn. Stuur een e-mail, bel naar ons telefoonnummer of vul het contactformulier op deze website in wanneer u snel een glaszetter nodig heeft bij u op locatie of zodra u simpelweg nog meer informatie wilt ontvangen.


Over Ons

Eekhuis schilder – glas en wandafwerking is een AF-erkende schilder. Het AF-keurmerk is een officieel kwaliteitskeurmerk voor bedrijven in de schilders-, onderhouds-, metaal-, conserverings-, en glasbranche. Van ons personeel mag u dus kwaliteit verwachten. Ook zijn we VCA-gecertificeerd. Het VCA-keurmerk is een veiligheidskeurmerk. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milleu.

Eekhuis is ook een erkend leerbedrijf en lid van SPOS (Stichting Praktijk Opleiding Schilders)

Onze Klanten

Wij werken voor zowel bedrijven als particulieren, maar ook voor aannemers, stichtingen, verenigingen van eigenaren, gemeenten, defensie, diverse scholen, verschillende woningbouw verenigingen, enkele vastgoedeigenaren en architecten, maar ook voor de Universiteit in Wageningen, voor monumenten zorg en diverse zorginstellingen.

Wilt u meer informatie ontvangen? Neem gerust contact op of vul het offerte formulier in op onze website.

Onze Diensten

Eekhuis schilder - glas en wandafwerking is een professioneel schildersbedrijf met jarenlange ervaring en staat van dienst. Onze schilders zijn vakbekwaam en werken alleen met de beste producten en gereedschappen.

Maar we doen meer dan alleen schilderwerken, ook kunt u bij ons terecht voor glas, behang, spuitwerk en houtrotherstel. Voor meer informatie kunt u verder kijken op de website of contact met ons opnemen!