Schildersbedrijf Deventer

Eekhuis is al vele jaren actief als schildersbedrijf in Deventer en omgeving. Wij zijn voornamelijk gespecialiseerd in schilderwerken, glaswerken en wandafwerking. Vanuit onze locatie in het Oosten van het land zijn wij een snelgroeiend schildersbedrijf dat vooral staat voor kwalitatief hoogstaande schilderwerken. Door een goede communicatie en afstemming met onze opdrachtgevers zijn wij in staat onze afspraken altijd na te komen en flexibel op te treden indien dat nodig is.

Groot aantal opdrachtgevers

Ons schildersbedrijf is in Deventer en omgeving werkzaam voor een groot aantal opdrachtgevers. Zo zijn wij voor zowel particulieren als bedrijven inzetbaar als allround schildersbedrijf, maar werken wij ook voor verschillende aannemers, gemeentes, verenigingen van Eigenaren en diverse andere instellingen. Daarbij zegt het AF keurmerk en het VCA certificaat u, dat wij betrouwbaar en professioneel werk leveren.

Het best mogelijke resultaat

Wij zijn een schildersbedrijf dat alleen genoegen neemt met het best mogelijke resultaat en leveren geen half werk. Onze vakbekwame schilders en hebben de meest geavanceerde materialen en producten ter beschikking om dat resultaat te behalen. Via deze website kunt u desgewenst een vrijblijvende offerte aanvragen van ons schildersbedrijf. Wanneer u direct reageert kunt u profiteren van het verlaagde btw-tarief voor zowel binnen- als buitenschilderwerk bij u in Deventer.


Over Ons

Eekhuis schilder – glas en wandafwerking is een AF-erkende schilder. Het AF-keurmerk is een officieel kwaliteitskeurmerk voor bedrijven in de schilders-, onderhouds-, metaal-, conserverings-, en glasbranche. Van ons personeel mag u dus kwaliteit verwachten. Ook zijn we VCA-gecertificeerd. Het VCA-keurmerk is een veiligheidskeurmerk. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milleu.

Eekhuis is ook een erkend leerbedrijf en lid van SPOS (Stichting Praktijk Opleiding Schilders)

Onze Klanten

Wij werken voor zowel bedrijven als particulieren, maar ook voor aannemers, stichtingen, verenigingen van eigenaren, gemeenten, defensie, diverse scholen, verschillende woningbouw verenigingen, enkele vastgoedeigenaren en architecten, maar ook voor de Universiteit in Wageningen, voor monumenten zorg en diverse zorginstellingen.

Wilt u meer informatie ontvangen? Neem gerust contact op of vul het offerte formulier in op onze website.

Onze Diensten

Eekhuis schilder - glas en wandafwerking is een professioneel schildersbedrijf met jarenlange ervaring en staat van dienst. Onze schilders zijn vakbekwaam en werken alleen met de beste producten en gereedschappen.

Maar we doen meer dan alleen schilderwerken, ook kunt u bij ons terecht voor glas, behang, spuitwerk en houtrotherstel. Voor meer informatie kunt u verder kijken op de website of contact met ons opnemen!