Schildersbedrijf Hattem

Woont of werk u in Hattem en zoekt u naar een vakbekwaam schildersbedrijf dat werkzaam is bij u in de regio? Dan zit u bij Eekhuis helemaal goed. Al sinds 1972 zijn wij werkzaam als professioneel schildersbedrijf en voeren diverse soorten schilderswerkzaamheden, wandafwerkingen en glaszetwerkzaamheden uit voor verschillende type opdrachtgevers.

Succesvolle onderneming

Inmiddels is ons bedrijf uitgegroeid tot een succesvolle onderneming met zo’n 25 medewerkers. Wij richten ons voornamelijk op kwalitatief goed schilderwerk en hebben klantgerichtheid hoog in het vaandel staan. Door het geven van deskundige en uitgebreide adviezen aan onze klanten, zijn wij in staat om niet alleen vakkundig werk af te leveren, maar u ook te helpen aan de meest geschikte schildersklussen.

Duidelijke structuur

Wij zijn als schildersbedrijf VCA-gecertificeerd, waardoor wij de opdrachtgever duidelijke structuur kunnen bieden, zodat u weet wat u kunt verwachten en waar u aan toe bent. De juiste synergie waar wij iedere keer naar streven, zorgt ervoor dat de totale kwaliteit verbetert en aansluit op datgene dat verwacht. Bel of mail gerust naar ons schildersbedrijf voor uw schildersklussen in Hattem. Wij zijn dagelijks bereikbaar en staan graag voor u klaar.


Over Ons

Eekhuis schilder – glas en wandafwerking is een AF-erkende schilder. Het AF-keurmerk is een officieel kwaliteitskeurmerk voor bedrijven in de schilders-, onderhouds-, metaal-, conserverings-, en glasbranche. Van ons personeel mag u dus kwaliteit verwachten. Ook zijn we VCA-gecertificeerd. Het VCA-keurmerk is een veiligheidskeurmerk. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milleu.

Eekhuis is ook een erkend leerbedrijf en lid van SPOS (Stichting Praktijk Opleiding Schilders)

Onze Klanten

Wij werken voor zowel bedrijven als particulieren, maar ook voor aannemers, stichtingen, verenigingen van eigenaren, gemeenten, defensie, diverse scholen, verschillende woningbouw verenigingen, enkele vastgoedeigenaren en architecten, maar ook voor de Universiteit in Wageningen, voor monumenten zorg en diverse zorginstellingen.

Wilt u meer informatie ontvangen? Neem gerust contact op of vul het offerte formulier in op onze website.

Onze Diensten

Eekhuis schilder - glas en wandafwerking is een professioneel schildersbedrijf met jarenlange ervaring en staat van dienst. Onze schilders zijn vakbekwaam en werken alleen met de beste producten en gereedschappen.

Maar we doen meer dan alleen schilderwerken, ook kunt u bij ons terecht voor glas, behang, spuitwerk en houtrotherstel. Voor meer informatie kunt u verder kijken op de website of contact met ons opnemen!