Schildersbedrijf Gorssel

In Gorssel kunt u voor al uw schilderwerken terecht bij Eekhuis. Voor zowel het binnen- als buitenschilderwerk, is ons schildersbedrijf een ideale partner. Wij bieden u naast professioneel schilderwerk ook een passend advies op maat. Dat betekent dat voordat wij voor u aan de slag gaan, uitgebreid uw wensen doornemen en alle opmerkingen omzetten in een advies op maat. Door het toepassen van diverse schilderstechnieken en het gebruiken van verschillende verfsoorten kan ons schildersbedrijf precies datgene bieden wat u graag wilt hebben.

Meest eigentijdse schilderwerken

Klantgerichtheid staat voor onze organisatie hoog in het vaandel. Dat houdt in dat wij te allen tijde onze afspraken nakomen en flexibel kunnen reageren op onverwachtse situaties. Doordat alle schilders van ons schildersbedrijf optimaal op de hoogte zijn van alle actuele ontwikkelingen in de schildersbranche, zijn wij in staat om u altijd van de meest eigentijdse schilderwerken te voorzien.

Spoedig starten met uw schilderswerkzaamheden

In Gorssel is ons schildersbedrijf werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren. Met ongeveer 25 medewerkers zijn wij in staat om snel tijd voor u vrij te maken en spoedig te starten met de gewenste schilderswerkzaamheden. Neem gerust contact met ons op via het contactformulier op deze website. Wij kunnen u gratis en vrijblijvend een offerte op maat toesturen. Zo heeft u een helder overzicht wat ons schildersbedrijf voor u in Gorssel kan betekenen.


Over Ons

Eekhuis schilder – glas en wandafwerking is een AF-erkende schilder. Het AF-keurmerk is een officieel kwaliteitskeurmerk voor bedrijven in de schilders-, onderhouds-, metaal-, conserverings-, en glasbranche. Van ons personeel mag u dus kwaliteit verwachten. Ook zijn we VCA-gecertificeerd. Het VCA-keurmerk is een veiligheidskeurmerk. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milleu.

Eekhuis is ook een erkend leerbedrijf en lid van SPOS (Stichting Praktijk Opleiding Schilders)

Onze Klanten

Wij werken voor zowel bedrijven als particulieren, maar ook voor aannemers, stichtingen, verenigingen van eigenaren, gemeenten, defensie, diverse scholen, verschillende woningbouw verenigingen, enkele vastgoedeigenaren en architecten, maar ook voor de Universiteit in Wageningen, voor monumenten zorg en diverse zorginstellingen.

Wilt u meer informatie ontvangen? Neem gerust contact op of vul het offerte formulier in op onze website.

Onze Diensten

Eekhuis schilder - glas en wandafwerking is een professioneel schildersbedrijf met jarenlange ervaring en staat van dienst. Onze schilders zijn vakbekwaam en werken alleen met de beste producten en gereedschappen.

Maar we doen meer dan alleen schilderwerken, ook kunt u bij ons terecht voor glas, behang, spuitwerk en houtrotherstel. Voor meer informatie kunt u verder kijken op de website of contact met ons opnemen!