Schilder Deventer

Bent u op zoek naar een schilder in Deventer die luistert naar uw wensen? Dan bent u bij Eekhuis aan het juiste adres. Als schilder zijn wij werkzaam op vele terreinen. Naast het reguliere schilderwerk, kunt u ons schildersbedrijf inschakelen voor nieuwbouw, renovatie en restauratieklussen voor de woningbouw en utiliteitsbouw. Geen enkele klus is voor onze schilder te gek. Wij gaan geen enkele opdracht uit de weg.

Kwaliteit van hoog niveau

Enthousiast en gemotiveerd gaat onze schilder aan de slag om uw pand te voorzien van professioneel schilderwerk. Ook het wegwerken van houtrot en klein timmerwerk is bij ons in goede handen. De brede specialisaties van onze schilders maakt van ons bedrijf meer dan een eenvoudig schildersbedrijf. Vooral met betrekking tot de producten en materialen, zijn wij doorgaans in staat om betere kwaliteit te leveren dan een andere schilder.

Efficiënt en snel

Wacht niet te lang en zorg ervoor dat u zo snel mogelijk contact opneemt met onze vakkundige schilder. Al uw binnen- en buitenschilderwerk in Deventer of omgeving kan door ons efficiënt en snel verzorgd worden. Stuur een e-mail of bel naar ons telefoonnummer om direct een afspraak te maken voor een bezichtiging bij u in Deventer, zodat onze schilder een gedetailleerde offerte kan opstellen.


Over Ons

Eekhuis schilder – glas en wandafwerking is een AF-erkende schilder. Het AF-keurmerk is een officieel kwaliteitskeurmerk voor bedrijven in de schilders-, onderhouds-, metaal-, conserverings-, en glasbranche. Van ons personeel mag u dus kwaliteit verwachten. Ook zijn we VCA-gecertificeerd. Het VCA-keurmerk is een veiligheidskeurmerk. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milleu.

Eekhuis is ook een erkend leerbedrijf en lid van SPOS (Stichting Praktijk Opleiding Schilders)

Onze Klanten

Wij werken voor zowel bedrijven als particulieren, maar ook voor aannemers, stichtingen, verenigingen van eigenaren, gemeenten, defensie, diverse scholen, verschillende woningbouw verenigingen, enkele vastgoedeigenaren en architecten, maar ook voor de Universiteit in Wageningen, voor monumenten zorg en diverse zorginstellingen.

Wilt u meer informatie ontvangen? Neem gerust contact op of vul het offerte formulier in op onze website.

Onze Diensten

Eekhuis schilder - glas en wandafwerking is een professioneel schildersbedrijf met jarenlange ervaring en staat van dienst. Onze schilders zijn vakbekwaam en werken alleen met de beste producten en gereedschappen.

Maar we doen meer dan alleen schilderwerken, ook kunt u bij ons terecht voor glas, behang, spuitwerk en houtrotherstel. Voor meer informatie kunt u verder kijken op de website of contact met ons opnemen!