Glaszetter Hattem

Voor het zetten van allerlei type beglazing, kunt u het beste een professionele glaszetter inschakelen. Als ervaren glaszetter is Eekhuis actief in Hattem en omgeving. Wij hebben ons gespecialiseerd in het leveren en monteren van vrijwel alle denkbare soorten glas. Hierbij bent u altijd verzekerd van een optimale prijs-kwaliteitsverhouding en kunt u er vanuit gaan dat onze glaszetter uiterst zorgvuldig en snel de gewenste beglazing realiseert.

Nieuwe beglazing en glas vervangen

Met glas zijn er tegenwoordig veel mogelijkheden. In diverse voorwerpen en objecten is glas verwerkt en kan dus ook breken. In dat geval kunt u onze glaszetter inschakelen om de beglazing zo snel mogelijk plaatsen. Ook voor het zetten van nieuwe beglazing komen wij graag bij u in Hattem om alles naar uw wens te realiseren.

Passende oplossingen

Voor welke toepassing u ook een glaszetter nodig heeft wij kunnen u bijna altijd een passende oplossing bieden. Met de vele jaren ervaring zijn wij de ideale partij om u te voorzien van onder andere isolatieglas, decoratief glas en glas-in-lood. Maak gerust een afspraak met onze glaszetter om bij u in Hattem de situatie te beoordelen en een advies uit te brengen.


Over Ons

Eekhuis schilder – glas en wandafwerking is een AF-erkende schilder. Het AF-keurmerk is een officieel kwaliteitskeurmerk voor bedrijven in de schilders-, onderhouds-, metaal-, conserverings-, en glasbranche. Van ons personeel mag u dus kwaliteit verwachten. Ook zijn we VCA-gecertificeerd. Het VCA-keurmerk is een veiligheidskeurmerk. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milleu.

Eekhuis is ook een erkend leerbedrijf en lid van SPOS (Stichting Praktijk Opleiding Schilders)

Onze Klanten

Wij werken voor zowel bedrijven als particulieren, maar ook voor aannemers, stichtingen, verenigingen van eigenaren, gemeenten, defensie, diverse scholen, verschillende woningbouw verenigingen, enkele vastgoedeigenaren en architecten, maar ook voor de Universiteit in Wageningen, voor monumenten zorg en diverse zorginstellingen.

Wilt u meer informatie ontvangen? Neem gerust contact op of vul het offerte formulier in op onze website.

Onze Diensten

Eekhuis schilder - glas en wandafwerking is een professioneel schildersbedrijf met jarenlange ervaring en staat van dienst. Onze schilders zijn vakbekwaam en werken alleen met de beste producten en gereedschappen.

Maar we doen meer dan alleen schilderwerken, ook kunt u bij ons terecht voor glas, behang, spuitwerk en houtrotherstel. Voor meer informatie kunt u verder kijken op de website of contact met ons opnemen!