Glaszetter Gorssel

Een glaszetter van Eekhuis heeft de beschikking over diverse materialen en apparatuur om snel en vakkundig de beglazing bij u in Gorssel te realiseren. De glaszetter kunt u inschakelen voor zowel de levering, de plaatsing en montage van de glaswerken. Doordat onze glaszetters vakkundig zijn opgeleid en beschikken over veel ervaring, zijn zij de ideale partij voor al uw glaswerken.

Bestelen van allerlei soorten glas

Al onze medewerkers zijn gecertificeerd en verlenen onze klanten al vele jaren het gewenste resultaat. Een glaszetter van ons bedrijf is niet alleen gespecialiseerd in het vervangen van kapotte beglazing, maar ook voor nieuwe toepassingen hebben wij handige oplossingen in huis. Zo kunt u bij ons allerlei soorten glas bestelen en laten leveren op een tijdstip dat het u uitkomt. Daarbij is de glaszetter u graag van dienst bij het plaatsen en monteren van het glaswerk.

Zowel enkel- als dubbelglas

Op een duurzame en veilige manier gaan onze glaszetters in Gorssel en omstreken om met de verschillende soorten glas. Of het nu gaat om enkel of dubbel glas, wij kunnen u precies bieden wat u nodig heeft. Bel of mail ons zo snel mogelijk om een glaszetter bij u in Gorssel te laten komen.


Over Ons

Eekhuis schilder – glas en wandafwerking is een AF-erkende schilder. Het AF-keurmerk is een officieel kwaliteitskeurmerk voor bedrijven in de schilders-, onderhouds-, metaal-, conserverings-, en glasbranche. Van ons personeel mag u dus kwaliteit verwachten. Ook zijn we VCA-gecertificeerd. Het VCA-keurmerk is een veiligheidskeurmerk. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milleu.

Eekhuis is ook een erkend leerbedrijf en lid van SPOS (Stichting Praktijk Opleiding Schilders)

Onze Klanten

Wij werken voor zowel bedrijven als particulieren, maar ook voor aannemers, stichtingen, verenigingen van eigenaren, gemeenten, defensie, diverse scholen, verschillende woningbouw verenigingen, enkele vastgoedeigenaren en architecten, maar ook voor de Universiteit in Wageningen, voor monumenten zorg en diverse zorginstellingen.

Wilt u meer informatie ontvangen? Neem gerust contact op of vul het offerte formulier in op onze website.

Onze Diensten

Eekhuis schilder - glas en wandafwerking is een professioneel schildersbedrijf met jarenlange ervaring en staat van dienst. Onze schilders zijn vakbekwaam en werken alleen met de beste producten en gereedschappen.

Maar we doen meer dan alleen schilderwerken, ook kunt u bij ons terecht voor glas, behang, spuitwerk en houtrotherstel. Voor meer informatie kunt u verder kijken op de website of contact met ons opnemen!