Schildersbedrijven Deventer

In Deventer zijn een groot aantal schildersbedrijven actief. Meestal voeren zij enkel het binnen- of buitenschilderwerk uit. Er zijn maar weinig schildersbedrijven in Deventer waar u terecht kunt voor beide werkgebieden. Bij Eekhuis vindt u echter wel alles onze één dak. Zo kunt u naast de beide schilderwerken ook terecht voor kleine timmerklussen, wandafwerkingen en glaszetten.

Groot aantal opdrachtgevers

In vergelijking met andere schildersbedrijven in Overijssel, is ons bedrijf werkzaam voor een groot aantal opdrachtgevers. Deze lopen uiteen van particulieren tot gemeenten en van stichtingen tot verschillende aannemers. Kortom, iedereen die een schilder in Deventer nodig heeft kan bij ons terecht. Wij zijn bovendien een ideale adviespartner voor diverse soorten schildersklussen.

Wij staan u graag te woord

Ondanks onze vele opdrachtgevers is ons schildersbedrijf nog altijd een groeiende organisatie. Door continu verbeteringen in onze werkwijze aan te brengen, bijscholing en flexibel op te treden, zijn wij is staat om ons voortdurend te ontwikkelen en ander schildersbedrijven in Deventer een stap voor te zijn. Voor vragen en meer informatie over ons bedrijf kunt u contact met ons opnemen. Wij staan u met veel plezier te woord.


Over Ons

Eekhuis schilder – glas en wandafwerking is een AF-erkende schilder. Het AF-keurmerk is een officieel kwaliteitskeurmerk voor bedrijven in de schilders-, onderhouds-, metaal-, conserverings-, en glasbranche. Van ons personeel mag u dus kwaliteit verwachten. Ook zijn we VCA-gecertificeerd. Het VCA-keurmerk is een veiligheidskeurmerk. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milleu.

Eekhuis is ook een erkend leerbedrijf en lid van SPOS (Stichting Praktijk Opleiding Schilders)

Onze Klanten

Wij werken voor zowel bedrijven als particulieren, maar ook voor aannemers, stichtingen, verenigingen van eigenaren, gemeenten, defensie, diverse scholen, verschillende woningbouw verenigingen, enkele vastgoedeigenaren en architecten, maar ook voor de Universiteit in Wageningen, voor monumenten zorg en diverse zorginstellingen.

Wilt u meer informatie ontvangen? Neem gerust contact op of vul het offerte formulier in op onze website.

Onze Diensten

Eekhuis schilder - glas en wandafwerking is een professioneel schildersbedrijf met jarenlange ervaring en staat van dienst. Onze schilders zijn vakbekwaam en werken alleen met de beste producten en gereedschappen.

Maar we doen meer dan alleen schilderwerken, ook kunt u bij ons terecht voor glas, behang, spuitwerk en houtrotherstel. Voor meer informatie kunt u verder kijken op de website of contact met ons opnemen!