Schildersbedrijf Apeldoorn

Wanneer u een professioneel schildersbedrijf in Apeldoorn zoekt, hoeft u niet verder meer te kijken. Bij Eekhuis vindt u alles onder één dak. Zowel schilderwerk, glaswerk als wandafwerking zijn de klussen waar wij optimaal in zijn gespecialiseerd. Met een vijfentwintig tal medewerkers staan wij dagelijks voor u klaar om uw schilderwerken uit handen te nemen. De flexibiliteit van medewerkers en de heldere communicatie richting onze opdrachtgevers zorgen ervoor dat ons schildersbedrijf snel en flexibel kan reageren op uw wensen.

Meerjaren onderhoudscontract

Wij voeren al vele jaren diverse schildersklussen voor verschillende opdrachtgevers in Apeldoorn met veel plezier en succes uit. Zo bieden wij onderhoudsschilderwerken, nieuwbouw-, renovatie- en restauratiewerkzaamheden uit. Wanneer u voor vele jaren van perfect afgewerkte binnen- en buitenmuren wilt genieten, kunt u bij ons ook een meerjaren onderhoudscontract afsluiten, waardoor u gegarandeerd profiteert van actueel schilderwerk. Het voordeel hiervan is dat wij contact met u opnemen, zodra het tijd wordt voor schilderswerkzaamheden, in plaats van dat u iedere keer contact met ons schildersbedrijf moet opnemen.

Geen enkele klus is hetzelfde

De vele mogelijkheden in materiaal en techniek, zorgt ervoor dat geen enkele schildersklus voor ons schildersbedrijf in Apeldoorn hetzelfde is. Met hart voor het bedrijf en veel enthousiasme zijn wij dagelijks actief in Apeldoorn en omgeving om datgene te realiseren waar onze klanten om vragen. Wilt u graag dat wij ook voor u aan de slag gaan? Laat u dan geheel vrijblijvend informeren over de mogelijkheden van ons schildersbedrijf en maak zo snel mogelijk een afspraak.


Over Ons

Eekhuis schilder – glas en wandafwerking is een AF-erkende schilder. Het AF-keurmerk is een officieel kwaliteitskeurmerk voor bedrijven in de schilders-, onderhouds-, metaal-, conserverings-, en glasbranche. Van ons personeel mag u dus kwaliteit verwachten. Ook zijn we VCA-gecertificeerd. Het VCA-keurmerk is een veiligheidskeurmerk. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milleu.

Eekhuis is ook een erkend leerbedrijf en lid van SPOS (Stichting Praktijk Opleiding Schilders)

Onze Klanten

Wij werken voor zowel bedrijven als particulieren, maar ook voor aannemers, stichtingen, verenigingen van eigenaren, gemeenten, defensie, diverse scholen, verschillende woningbouw verenigingen, enkele vastgoedeigenaren en architecten, maar ook voor de Universiteit in Wageningen, voor monumenten zorg en diverse zorginstellingen.

Wilt u meer informatie ontvangen? Neem gerust contact op of vul het offerte formulier in op onze website.

Onze Diensten

Eekhuis schilder - glas en wandafwerking is een professioneel schildersbedrijf met jarenlange ervaring en staat van dienst. Onze schilders zijn vakbekwaam en werken alleen met de beste producten en gereedschappen.

Maar we doen meer dan alleen schilderwerken, ook kunt u bij ons terecht voor glas, behang, spuitwerk en houtrotherstel. Voor meer informatie kunt u verder kijken op de website of contact met ons opnemen!